Administratie en belastingadvies

Voor administratie en belastingadvies bent u bij J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs aan het juiste adres. Wij hebben een breed dienstenpakket met specialisten op verschillende  gebieden en bedienen daarmee zowel particuliere als zakelijke klanten.

Persoonlijk administratie en belastingadvies voor particulieren

Ons dienstenpakket voor particulieren is breed, divers en specialistisch. Bij ons kunt u natuurlijk terecht voor administratie en belastingadvies, maar ook voor uw belastingaangifte. Naast algemene belastingvraagstukken, hebben wij zeer veel expertise opgedaan in de volgende specialismen:

Successierecht,  estate planning, internationaal belastingrecht, dubbele belasting, 30%-regeling, tax planning, aftrek monumentenkosten, inkeerregeling, studenten, ontslaguitkering en nalatenschappen.

Zakelijke administratie en belastingadvies

Onze administratieve dienstverlening behelst onder andere het uitvoeren van de volledige administratie, het opstellen van de jaarrekening en het maken van tussentijdse rapportages. Daarnaast kunt u voor uw fiscale vraagstukken op allerlei gebieden bij ons terecht. Zo zijn wij op internationaal gebied al jaren een specialist en adviseren wij ondernemingen bijvoorbeeld bij hun internationale BTW transacties.  Als belastingadvieskantoor zorgen wij er ook voor dat alle gegevens op correcte wijze in de aangifte verwerkt worden. Tevens begeleidenwij startende ondernemingen, zodat vanaf de start de administratieve en belastingzaken goed geregeld zijn.

Wij raden aan om administratieve en fiscale vraagstukken niet vooruit te schuiven, maar  tijdig advies in te winnen. Het meest optimale resultaat is vaak  te behalen in een vroeg stadium.

Persoonlijke service

Wij zijn in 1986 als familiebedrijf gestart en die lijn is doorgetrokken tot het punt waar we nu staan. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf een zeer persoonlijk karakter heeft. Onze medewerkers zijn betrokken bij uw situatie en zullen zich ervoor inzetten om het maximale uit uw belasting- en administratiezaken te halen.

Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op de pagina Ons kantoor of neem gerust contact met ons op.