Belastingaangifte 2014

Belastingaangifte

Belastingaangifte 2014 doen? J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs verzorgen uw volledige aangifte inkomstenbelasting.

Belastingaangifte 2014
Bij het doen van belastingaangifte 2014 blijft kennis van zaken van groot belang. Specialistisch advies levert u veel voordeel op. Vooral als uw persoonlijke of werksituatie veranderd is in 2014. Ook vanwege de wijzigingen in het belastingstelsel die er elk jaar weer zijn. Bij ons belastingadvieskantoor dichtbij Den Haag begeleiden wij u graag bij het optimaliseren van uw belastingaangifte 2014.

Indien gewenst vragen wij voor u uitstel aan voor de belastingaangifte 2014. U zit dan niet vast aan de deadline, die voor dit jaar op 1 mei 2015 is vastgesteld.

Belastingaangifte 2014 vooringevuld door belastingdienst
De Belastingdienst heeft in zijn belastingprogramma uw gegevens voor belastingaangifte 2014 deels al vooraf ingevuld. Het is belangrijk deze informatie goed te controleren en zo mogelijk aan te vullen. U blijft namelijk zelf verantwoordelijk voor de in te dienen aangifte. Indien de gegevens niet juist of compleet zijn, kan de fiscus hier later alsnog op terugkomen en eventueel meer verschuldigde belasting met boete navorderen.

Vooral specifieke zaken in uw situatie heeft de belastingdienst vaak nog niet ingevuld, zoals bijvoorbeeld erfenissen, schenkingen en buitenlandse inkomsten. Ook aftrekposten of bijvoorbeeld gecompliceerde eigenwoningssituaties zijn vaak niet vooraf ingevuld. Om deze zaken correct in te vullen in uw belastingaangifte 2014 is het raadzaam om een professioneel belastingadvieskantoor in te schakelen.

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs werkt onafhankelijk van de belastingdienst en draagt graag hiervoor zorg. Wij werken hierbij pro-actief en zullen aan de hand van een analyse van uw gehele situatie de besparingsmogelijkheden in uw belastingaangifte 2014 verwerken.

Eigen onderneming en belastingaangifte 2014
Voor ondernemers moet er naast de aangifte Inkomstenbelasting meestal ook aangifte omzetbelasting en aangifte Loonheffingen gedaan worden. B.V.’s moeten een aangifte Vennootschapsbelasting doen.
Er gelden voor ondernemingen veel verschillende regelingen en faciliteiten die elk jaar weer veranderen. Denk aan zelfstandigenaftrek, gebruikelijk loonregeling en bijtelling privégebruik. Uiteraard dient dit alles op correcte en optimale wijze verwerkt te worden in de belastingaangifte 2014.

Onze ervaren bedrijfsadviseurs zijn op de hoogte van de laatste wijzigingen in de belastingwetgeving. Zij kunnen u de zorg van belastingaangifte 2014 uit handen nemen en voor uw onderneming een minimale belastingdruk realiseren.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u persoonlijk of voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.