Belastingaangifte 2016

Belastingaangifte

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs verzorgt uw volledige belastingaangifte 2016. Wij bieden een complete service en streven naar een maximaal belastingvoordeel voor u.

Waarom uw belastingaangifte 2016 aan ons uitbesteden?
Vooral als er in 2016 veranderingen hebben plaatsgevonden in uw persoonlijke of werksituatie is het belangrijk om specialistisch belastingadvies in te winnen. Dit kan u veel belastingvoordeel opleveren. Een gebrek aan kennis kan zelfs nadelige financiële gevolgen hebben. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u online de vooringevulde belastingaangifte 2016 niet op de juiste wijze wijzigt of aanvult voordat u akkoord geeft. U kunt belastingvoordelen mislopen of ten onrechte heffingskortingen krijgen en deze later terug moeten betalen. U blijft namelijk zelf verantwoordelijk voor de in te dienen aangifte.

Vooral indien er sprake is van van buitenlandse inkomsten, erfenissen, schenkingen en/of gecompliceerde eigenwoningssituaties heeft u belang bij specialistisch advies. Onze belastingadviseurs zijn op de hoogte van alle actuele belastingontwikkelingen en optimaliseren graag uw aangifte inkomstenbelasting 2016.

Indien gewenst vragen wij voor u uitstel aan voor de belastingaangifte 2016.

Eigen onderneming en belastingaangifte 2016
Ook indien u een eigen onderneming heeft, is het voor u voordelig om de belastingaangifte 2016 door ons belastingadvieskantoor te laten verzorgen. Onze ervaren bedrijfsadviseurs kunnen u de zorg voor de belastingaangifte 2016 uit handen nemen en voor uw onderneming een maximaal belastingvoordeel realiseren. U heeft het al druk genoeg en bespaart hiermee tijd en geld.

Onze adviseurs zijn op de hoogte van de alle (actuele) regelingen en faciliteiten die gelden voor ondernemers en verwerken deze in de belastingaangifte 2016.
Wij fungeren graag als sparringpartner op het fiscale vlak en denken met u mee over de toekomst van uw bedrijf.

Naast de aangifte Inkomstenbelasting 2016 verzorgen wij ook de aangifte omzetbelasting 2016 en kunnen wij de aangifte Loonheffingen doen of de aangifte Vennootschapsbelasting.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u persoonlijk of voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.