Belastingaangifte 2018

Belastingaangifte

Belastingaangifte 2018 doen? Voorkom een te hoge belastingaanslag en maak gebruik van alle belastingvoordelen die in uw situatie mogelijk zijn. Neem contact met ons op om uw belastingaangifte 2018 correct en zo gunstig mogelijk in te laten vullen.

U kunt hiervoor een afspraak maken om langs te komen, maar in veel gevallen kunnen we ook alles per email en/of telefonisch bespreken.

Welke gegevens hebben we van u nodig?

  • Een goede start om te bepalen welke gegevens we van u nodig hebben om uw belastingaangifte 2018 te kunnen doen, is uw aangifte 2017. U kunt deze naar ons toe sturen per post of email of meenemen indien u langs wilt komen.
  • Vervolgens zullen wij u vragen naar eventuele wijzigingen in uw situatie in 2018 die relevant zijn voor de belastingaangifte. Uiteraard zullen we ook nagaan of in uw vorige belastingaangifte alle mogelijk posten zijn aangegeven, dus of u maximaal gebruik heeft gemaakt van de belastingvoordeel mogelijkheden in uw situatie.
  • De gegevens die we nodig hebben voor de belastingaangifte 2018 kunt u daarna naar ons sturen of mailen of meenemen bij een eventuele afspraak.

Wat kost onze service en wat is onze meerwaarde?
Voor het compleet invullen van uw belastingaangifte 2018 (of eerdere jaren) rekenen wij een prijs vanaf ongeveer 450 euro, exclusief BTW. De prijs hangt sterk af van de complexiteit van de situatie. De eerste keer zal een aangifte duurder zijn dan de jaren erna. Wij leveren een complete service met uitgebreid belastingadvies.

Zeker nu u van de Belastingdienst een vooringevulde belastingaangifte ontvangt, krijgen wij regelmatig de vraag wat onze meerwaarde is. Als u de vooringevulde aangifte zelf indient, is de kans groot dat de aangifte onvolledig is. Wij raden u daarom in ieder geval aan om de reeds door de Belastingdienst ingevulde gegevens in uw elektronische aangifte goed te controleren. Vooral specifieke zaken in uw situatie heeft de Belastingdienst vaak nog niet ingevuld, zoals bijvoorbeeld lijfrente polissen, erfenissen en schenkingen. Ook hebben wij helaas al geregeld fouten zien staan, zoals onder meer een dubbel ingevulde spaarrekening.
Als ervaren belastingadviseurs zijn wij exact op de hoogte van de specifieke belasting besparingsmogelijkheden in uw situatie en helpen wij u graag bij het compleet en correct invullen van uw belastingaangifte 2018. Wij werken hierbij pro-actief en zullen u aan de hand van een analyse van uw gehele situatie ook vast besparingsmogelijkheden voor 2019 aangeven.

Neem nu contact op om u te laten adviseren.