Over ons belastingadvieskantoor

belastingadvieskantoor

Ons belastingadvieskantoor. J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs bestaat sinds 1 juni 1986 toen oprichter J.C. Suurmond een van de grote belastingadvieskantoren in Den Haag verliet en zelfstandig startte. Hij wilde in zijn belastingadvieskantoor cliënten weer een persoonlijke behandeling kunnen geven met aandacht voor hun belangen.

Sindsdien is het kantoor gestaag gegroeid waarbij ook de volgende generatie Suurmond het team versterkte. Nog steeds staan een persoonlijke behandeling en uw belangen centraal. Voor meer informatie, lees verder op de pagina Dienstverlening.

Ons belastingadvieskantoor biedt voor zowel particulieren als ondernemingen gedegen en onafhankelijk fiscaal advies. Wij zijn er voor al uw belastingvragen, of dit nu een korte vraag betreft of een omvangrijk fiscaal probleem.

Persoonlijk belastingadvieskantoor

Wij hanteren een zeer persoonlijke behandeling van uw vraagstukken, ongeacht de omvang van het probleem. Zo kunt u bij ons terecht voor vragen omtrent de aftrekbaarheid van giften, maar ook voor complexere zaken zoals belastingproblematiek bij internationale ondernemingsstructuren. De korte lijnen en de omgang met onze klanten komen voort uit de natuur van het bedrijf, aangezien wij van origine een familiebedrijf zijn.

Een betrokken én professioneel belastingadvieskantoor

Al onze specialisten  zijn opgeleid in belastingwetgeving en  houden dagelijks ontwikkelingen en rechtspraak bij om op die manier alle actuele wijzigingen mee te kunnen nemen in hun advisering. Voor alle vraagstukken hebben wij dan ook verschillende gekwalificeerde belastingadviseurs, zodat uit elk belastingprobleem het maximale gehaald wordt. Het is verstandig om zo vroeg mogelijk uw vraag bij ons voor te leggen, aangezien in een vroeg stadium meer zaken optimaal gestructureerd kunnen worden, dan in een latere fase waarbij alles al vastligt.

Onze diensten en specialismen

Naast het fiscale advies, voorzien wij ook in enkele andere zaken, zoals de belastingaangifte en het beheren van administraties. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Een greep uit de belastingzaken waarin wij als belastingadvieskantoor specialistische expertise opgedaan hebben:

Uiteraard kunt u ons inschakelen voor één van deze zaken, maar desgewenst kunnen wij u ook een complete service bieden, waarbij wij al uw belastingzaken en contacten met de Belastingdienst uit handen nemen. Wij zorgen dan ook direct voor een juiste verwerking van het belastingadvies in de fiscale aangifte. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw belastingadvieszaken.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of onze organisatie? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen of verder kijken bij ons bedrijf.