Geld gespaard in het buitenland en nooit aangegeven bij de fiscus?

U heeft in het verleden in het buitenland gewerkt en uw aldaar gespaarde geld op een buitenlandse rekening gezet. Toen u weer naar Nederland terug verhuisde, heeft u deze buitenlandse rekening aangehouden en nooit opgegeven bij de Belastingdienst. Vanaf het moment dat u weer in Nederland woonde, was u echter wel verplicht om uw wereldwijd vermogen aan te geven.

Dit soort situaties zien wij regelmatig. Ze kunnen de betrokkenen veel onzekerheid en spanningen bezorgen. Wij helpen u graag om de boel weer op orde te krijgen zoals wij voor het echtpaar in onderstaande situatie hebben gedaan:

“Door werkzaamheden in het buitenland hebben wij een gedeelte van ons spaargeld op een buitenlandse bankrekening laten staan en niet opgegeven voor de Nederlandse belastingdienst. Deze situatie bleef knagen aan ons geweten en wij wilden gebruik maken van een inkeerregeling maar wisten niet hoe dit aan te pakken. Wij zijn opzoek gegaan naar een belastingdeskundige die ons  op dit gebied behulpzaam zou kunnen zijn. Via internet zijn wij in contact gekomen met J.C. Suurmond &zn. Belastingadviseurs. Tijdens een eerste gesprek met de heer Suurmond Senior waren wij ervan overtuigd dat dit bedrijf de volledige kennis en ervaring heeft m.b.t. inkeerregelingen. Zij hebben volledige kennis van de relevante belastingwetgeving. Wij hebben dan ook een contract voor service en begeleiding met hen gesloten.  De medewerkers van Suurmond zijn professioneel, klantvriendelijk, altijd bereikbaar met open en duidelijke communicatie. Wij zijn tevreden met het eindresultaat en kunnen weer rustig slapen. Indien van toepassing zullen wij ook gebruik maken van Suurmond & zn. voor andere belastingzaken.

Juli 2020.”

“Buitengewoon tevreden met de afwerking van ingewikkelde en zeer diverse belastingzaken en aangiftes in verband met emigratie naar Zweden. Lastige kost voor ons als leken die steeds en zeer snel voor ons in duidelijke taal werd uitgelegd. Kortom; wij zijn zeer tevreden klanten niet op het laatst vanwege de persoonlijke benadering. Hartelijk dank Sander Suurmond. Wij blijven graag nog jarenlang van uw expertise gebruik maken!”

– Artie van Tuijn –

Wie zijn Suurmond Belastingadviseurs

Al vanaf 1986 is internationaal belastingadvies onze expertise waarin wij als internationaal belastingadviseurs cliënten bijstaan.

Wij voorzien ook van advies in andere internationale situaties zoals werken in het buitenland, de inkeerregeling, belastingaangifte, het adviseren bij remigreren of het houden van een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Tevens dient niet over het hoofd te worden gezien dat een correcte aangifte problemen in de toekomst voorkomt. Ook dat is toegevoegde waarde in de vorm van het in de toekomst voorkomen van een nadeel.

Contact

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Zwarte Zee 100
3144 DE Maassluis
T: +31 (0)10-3033701
E: belastingadvies@jcsuurmond.nl

Algemene informatie

KvK Handelsregister: 27224918
BTW-nummer: NL 8016.36.668.B.01
Belastingconsulentennummer: 330826

Socials

 