M-biljet 2020

Indien u in 2020 bent geremigreerd naar Nederland of naar het buitenland bent geëmigreerd, zult u een M biljet moeten invullen. U heeft in 2020 namelijk in twee landen inkomsten gehad.

M-biljet gevolgen coronavirus?

Mogelijk is deze situatie eerder dan verwacht ontstaan in verband met het coronavirus. Wij helpen u graag met het invullen van uw M-biljet in 2020, zodat u ondanks een eventueel overhaast vertrek toch fiscaal voordeel kunt behalen.

Waarom uitbesteden?

Zorg ervoor dat uw M-biljet correct en fiscaal efficiënt is ingediend. Fouten zijn gemakkelijk gemaakt en kunnen u onnodig veel geld kosten. De aangifte migratiebelasting is een ingewikkelde vorm omdat deze bestaat uit een binnenlandse / ingezeten periode en een buitenlandse / niet-ingezetene periode. Het is dan ook voordeliger om het invullen van het M-biljet 2020 uit te besteden. We zijn er om uw M-biljet voor 2020 correct in te dienen zonder onnodig geld te verliezen aan de belastingdienst.

Wanneer krijgt u het M-biljet 2020?

In de meeste gevallen ontvangt u automatisch een M-biljet op uw nieuwe adres in binnen- of buitenland. Indien u remigreert naar Nederland, heeft de fiscus automatisch uw nieuwe adres als u zich registreert in uw gemeente. Als u emigreert, meld dit dan bij de Belastingdienst en geef uw nieuwe adres door. Indien u het formulier niet automatisch ontvangt, kunt u dit aanvragen bij de Belastingdienst Buitenland in Heerlen.

Als u niet zeker weet of u in uw situatie een M-biljet moet indienen of hoe u dit moet indienen, kunt u contact met ons opnemen en ons uw migratiebelastingsituatie laten bekijken. Vaak zijn er extra mogelijkheden voor terugbetaling in een migratiejaar.