internationaal belastingadvies fiscalist suurmond rotterdam maassluis

Missie & Kwaliteit

Een hele belasting minder!

Omdat de belangen van onze cliënten centraal staan voor ons, zetten wij graag die extra stap om het beste resultaat te bereiken. Als uw vertrouwde adviseur besparen wij u tijd, geld en zorgen. Een hele belasting minder!

Missie

Iedereen heeft te maken met belastingen. Onze missie is om iedere belastingplichtige – particulier of onderneming – een optimale oplossing te bieden voor hun fiscaal-financiële wensen en verplichtingen. Dit bereiken wij door voor onze cliënten zoveel mogelijk belasting te besparen, de administratieve zaken professioneel te verzorgen en dit te begeleiden met pro-actieve advisering.

Vertrouwen en een persoonlijke, flexibele opstelling zijn sleutelwoorden in het functioneren van ons kantoor. Concreet betekent dit voor u direct en pro-actief communiceren met uw contactpersoon en snelle actie waar nodig. Als uw vertrouwde adviseur staan wij tot uw beschikking wanneer u ons nodig heeft en zetten wij graag die extra stap voor u!

Ons kantoor werkt samen met een uitgebreid en internationaal netwerk van financiële dienstverleners, onder andere notarissen, (AA) accountants, fiscaal juristen, hypotheekadviseurs en financieel planners. 

Wij sponsoren diverse organisaties die zich wereldwijd waar nodig inzetten op het gebied van jeugd en onderwijs, noodhulp, daklozen, gezondheid en vluchtelingen. Wij ondersteunen ook het RRT Rapid Relief Team financieel ter ondersteuning van hun hulp bij de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne.

Ook milieubewustzijn is belangrijk op ons kantoor. Wij adviseren onze cliënten op het terrein van milieubewustzijn en de hiervoor bestaande fiscale faciliteiten. Bovendien houden wij op ons kantoor rekening met het milieu door onder meer zo min mogelijk papier te gebruiken en gebruik te maken van milieuvriendelijke en energiezuinige apparatuur. 

Onze missie is niet alleen het ervoor zorgen dat de belastingplichtige zo veel mogelijk belasting bespaard. Wij zorgen er ook voor dat de belastingzaken in orde zijn en treden als intermediair op richting de Belastingdienst. Als de belastingplichtige zicht bevindt in financiële moeilijkheden, of in het nauw gedreven voelt dan staan we deze bij. Wij hebben als belastingadvieskantoor directe contacten bij de Belastingdienst en wij weten dan ook waar wij welke vraag moeten stellen.

Kwaliteit

Als particulier of ondernemer wilt u zeker weten dat u deskundig en professioneel bijgestaan wordt in uw fiscale zaken. Voor ons heeft de kwaliteit voor onze cliënten dan ook hoogste prioriteit, zodat u kunt rekenen op deskundigheid, professionaliteit, integriteit en onafhankelijkheid. Wij hechten als belastingadviseurs veel waarde aan onafhankelijkheid en het belang van de cliënt en willen u blijven bedienen uit eigen professionele inzichten.

Hier hoort ook bij dat als het gevraagde de reikwijdte van onze diensten of kennis te buiten gaat, wij hiervoor andere professionele dienstverleners uit ons netwerk consulteren zodat u verzekerd bent van het beste advies.

Ons kantoor bezit sinds 1986 een belastingconsulentennummer en is hiermee geregistreerd bij de Belastingdienst als bevoegd voor het indienen van fiscale aangiften. Wij hebben voorrechten zoals directe toegang tot de Helpdesk Intermediars en de mogelijkheid verlengd uitstel te krijgen.

Uiteraard betekent het ook dat wij altijd integer en binnen de kaders van de wet opereren. Bij door ons geleverde diensten zoals een jaarrekening of fiscale aangifte, verwachten wij dan ook openheid en zekerheid van onze cliënten over de correctheid van verwerkte gegevens, zodat ook derde partijen zoals de Kamer van Koophandel, Belastingdienst of banken van objectiviteit en juistheid uit kunnen gaan.

Als belastingadvieskantoor zijn wij gewend te werken met zeer vertrouwelijke informatie van onze cliënten; uiteraard nemen wij alle nodige maatregelen om uw gegevens te beschermen. Zowel middels professionele databescherming bij het digitale dossier als gecertificeerde archiefvernietiging bij het (overbodige) papieren archief. Voor het beveiligd verzenden van documenten gebruiken wij Secudoc. Uiteraard worden de gegevens niet aan derden verstrekt, behalve aan toepasselijke instanties als de Belastingdienst of de Kamer van Koophandel. Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht en gaan ook intern zorgvuldig met de gegevens om.

Onze medewerkers zijn onder meer opgeleid in belastingwetgeving, bedrijfsadministratie en internationaal belastingrecht. Door de wijzigende wetten en nieuwe rechtspraak dienen onze medewerkers constant bijgeschoold te worden.

Dit gebeurt niet alleen door middel van dagelijkse fiscale en accountancy nieuwsberichten en vaktijdschriften, maar ook met cursussen en seminars bij gerenommeerde organisaties en sprekers.

Geregistreerd c.q. aangesloten bij

Belastingdienst

Kamer van Koophandel

Fiscount

Fiscaal Studie – en Documentatie Centrum

Fiscaal adviseur

West Holland Foreign Investment Agency

“Vooral omdat zowel ik als mijn zus niet in Nederland wonen en onze ouders hoog bejaard zijn, hadden we iemand nodig die de regeling van de zaken op zich kon nemen. We vonden in Suurmond iemand die we konden vertrouwen en die zowel de kennis als het doorzettingsvermogen had om de beste regeling met belasting en andere diensten voor ons te verkrijgen. “

– Prof. dr. E.IJ.M.B. (PhD), Silver Spring – VS professor –

“De inkeerregeling is op prima wijze in behandeling genomen en zonder vertraging afgerond. Ik heb de contacten als zeer prettig, vriendelijk en kundig ervaren. Bij vragen was er steeds een snel en correct antwoord te verwachten. “

– Inkeercliënt omgeving Den Haag –

“Dhr. Sander Suurmond stond mij direct te woord n.a.v. een aanvraag voor een internationaal belastingadvies. In een kort telefoongesprek waren een hoop zaken direct helder. Vriendelijkheid, begrip en snelle afhandeling waren erg prettig in mijn situatie en in de toekomst zal ik zeker opnieuw contact opnemen indien nodig.”

– Nederlandse international uit Libanon –

Wie zijn Suurmond Belastingadviseurs

Al vanaf 1986 is internationaal belastingadvies onze focus waarmee wij als onze cliënten graag bijstaan.

Wij voorzien ook in advies bij andere internationale situaties zoals werken in het buitenland, inkeerregeling, m-biljet en remigratie of een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Tevens dient niet over het hoofd te worden gezien dat een correcte aangifte problemen in de toekomst voorkomt. Dat bespaart tijd, geld en zorgen. Een hele belasting minder!

suurmond belastingadviseurs internationaal belastingadvies inkeerregeling belastingaangifte emigreren

Contact

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Zwarte Zee 100
3144 DE Maassluis
+31 (0)10-3033701
belastingadvies@jcsuurmond.nl

Nieuws

Nooit meer belastingtips mislopen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Algemene informatie

KvK Handelsregister: 27224918
BTW-nummer: NL 8016.36.668.B.01

Socials