suurmond belastingadviseurs internationaal belastingadvies rotterdam maassluis

Ons team

Wie zijn Suurmond Belastingadviseurs

Al vanaf 1986, toen de oprichter Hans Suurmond wegging bij een groot internationaal accountantskantoor, staan we onze zakelijke en individuele klanten bij met internationaal belastingadvies.

“Ik wilde meer kunnen doen voor cliënten en wilde zelf ook meer plezier in het werk. Ik had geen zin meer in de ratrace, regeltjes, standaard trajecten en de harde, onpersoonlijke benadering,” aldus de oprichter.

Wij voorzien ook van advies in andere internationale situaties zoals werken in het buitenland, de inkeerregeling, belastingaangifte, het adviseren bij remigreren of het houden van een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Tevens dient niet over het hoofd te worden gezien dat een correcte aangifte problemen in de toekomst voorkomt. Ook dat is toegevoegde waarde in de vorm van het in de toekomst voorkomen van een nadeel.

suurmond belastingadvieskantoor internationaal belastingadvies
suurmond belastingadvies internationaal migratie emigratie remigratie rotterdam (1)

Het management team

“Iedereen heeft te maken met belastingen. Onze missie is om iedere belastingplichtige – particulier of onderneming – een optimale oplossing te bieden voor hun fiscaal-financiële wensen en verplichtingen.

De kwaliteit voor onze klanten heeft de hoogste prioriteit. Zij kunnen rekenen op deskundigheid, professionaliteit, onafhankelijkheid en integriteit. Hiervoor is een pro-actieve houding nodig en de bereidheid van ons om voor de klant nog een stap verder te gaan”, aldus de managers.

Contact

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Zwarte Zee 100
3144 DE Maassluis
T: +31 (0)10-3033701
E: belastingadvies@jcsuurmond.nl

Algemene informatie

KvK Handelsregister: 27224918
BTW-nummer: NL 8016.36.668.B.01
Belastingconsulentennummer: 330826

Socials

 