Opluchting na inkeerregeling

Ook nu nog kunt u alsnog uw niet aangegeven buitenlands vermogen aangeven. In veel gevallen is de aanleiding om in te keren een nalatenschap of een brief van de belastingdienst of vooraf ingevulde aangifte waaruit blijkt dat de buitenlandse rekening bekend is. In sommige gevallen is het een beslissing die men al geruime tijd uit heeft gesteld. In de meeste gevallen is het een opluchting, zoals ook bij onderstaande inkeerder:

“Het aangeven/inkeren van buitenlands vermogen is een ingrijpende beslissing waar ik al langere tijd tegenaan hikte.

Ik had voor mijn begeleiding in deze geen betere keuze kunnen maken dan Suurmond Belastingadviseurs; vanaf het allereerste telefoongesprek met de heer Suurmond voelde het vertrouwd en wist ik dat het in goede handen was. Dat is gaandeweg het proces ook gebleken: altijd bereikbaar, zeer professioneel en met uitmuntende kennis van zaken ben ik van begin tot einde begeleid.

Letterlijk en figuurlijk ‘Een hele belasting minder’! Nogmaals dank.

Ik zal nog vaak aan u terugdenken en dank u nogmaals voor de bijzondere en prettige samenwerking en natuurlijk het uitstekende eindresultaat!”

“Buitengewoon tevreden met de afwerking van ingewikkelde en zeer diverse belastingzaken en aangiftes in verband met emigratie naar Zweden. Lastige kost voor ons als leken die steeds en zeer snel voor ons in duidelijke taal werd uitgelegd. Kortom; wij zijn zeer tevreden klanten niet op het laatst vanwege de persoonlijke benadering. Hartelijk dank Sander Suurmond. Wij blijven graag nog jarenlang van uw expertise gebruik maken!”

– Artie van Tuijn –

Wie zijn Suurmond Belastingadviseurs

Al vanaf 1986 is internationaal belastingadvies onze expertise waarin wij als internationaal belastingadviseurs cliënten bijstaan.

Wij voorzien ook van advies in andere internationale situaties zoals werken in het buitenland, de inkeerregeling, belastingaangifte, het adviseren bij remigreren of het houden van een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Tevens dient niet over het hoofd te worden gezien dat een correcte aangifte problemen in de toekomst voorkomt. Ook dat is toegevoegde waarde in de vorm van het in de toekomst voorkomen van een nadeel.

Contact

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Zwarte Zee 100
3144 DE Maassluis
T: +31 (0)10-3033701
E: belastingadvies@jcsuurmond.nl

Algemene informatie

KvK Handelsregister: 27224918
BTW-nummer: NL 8016.36.668.B.01
Belastingconsulentennummer: 330826

Socials

 