Tarieven en procedure

Uurtarieven

Wij vinden dat elke situatie uniek is en de aandacht nodig heeft die deze specifieke situatie verdient in de betreffende omstandigheden. Wij werken daarom niet met standaard, vaste prijzen. Wij hanteren uurtarieven variërend van €150 tot € 235 plus 21% btw, afhankelijk van het type werkzaamheden.

Indicatie van kosten en benodigde werkzaamheden

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij graag een zo volledig mogelijk beeld van uw situatie en fiscale uitdagingen hebben. Indien u contact met ons opneemt, dan is het prettig als u al zoveel mogelijk informatie meestuurt. Wij kunnen dan zo efficiënt mogelijk reageren. Denk hierbij aan:

  • Kopie van uw aangifte Inkomstenbelasting;
  • Wijzigingen in uw situatie sinds deze aangifte en toekomstige verwachtingen;
  • De vragen die u heeft.

U ontvangt van een van onze adviseurs vervolgens een email met eventuele aanvullende vragen en het betreffende uurtarief. Als uw situatie voldoende helder is, krijgt u een voorstel voor noodzakelijke actiepunten en indien mogelijk een inschatting van het benodigde aantal uren.

Oriënterend gesprek op kantoor of telefonisch

Voor een initiële of oriënterende bespreking op ons kantoor of per telefoon geldt ook ons uurtarief. In een dergelijk gesprek wordt immers alvast belastingadvies gegeven  specifiek gericht op uw situatie. Voor de volledigheid melden wij dat wij minimaal 2 uur rekenen in verband met de voorbereidings- en verwerkingstijd achteraf die hierbij nodig is.

Wij vertrouwen erop dat wij middels bovenstaande werkwijze uw fiscale situatie effectief en optimaal kunnen inrichten.