Tarieven en werkwijze

Inkeerregeling

Tarieven

Elke fiscale situatie is uniek, zeker indien er internationale aspecten of grotere belangen meespelen. Aangezien iedere situatie weer anders is en vaak een andere aanpak vergt, hanteren wij geen standaardtarieven. Om uw fiscale situatie effectief en optimaal in te kunnen richten, werken wij met uurtarieven. Deze variëren van €175 tot € 235 per uur plus 21% btw, afhankelijk van het type werkzaamheden.

Werkwijze

Als belastingadvieskantoor leggen wij nadruk op onze adviserende rol. Wij willen niet alleen een bepaald ‘product’ zo snel mogelijk afleveren, maar onze cliënten vanuit een totaalbenadering op meerdere gebieden een kwaliteitsoplossing bieden. Hierbij speelt ook de langere termijn een grote rol. Onze gedegen werkwijze vertaalt zich naar onze cliënten vaak in forse besparingen zodat onze kosten vaak op kortere of langere termijn worden terugverdiend. Ook heeft u in ieder geval de zekerheid dat uw belangen zo goed mogelijk zijn behartigd.

Uw situatie voorleggen

Stap 1. U kunt uw situatie in eerste instantie vrijblijvend aan ons voorleggen per email of door het contactformulier in te vullen. Beschrijf uw situatie zo gedetailleerd mogelijk en voeg bijvoorbeeld uw laatste aangifte toe.

Stap 2. Een van onze adviseurs bekijkt uw situatie en reageert inhoudelijk op uw email met eventuele aanvullende vragen, wat er in uw situatie van belang is, wat wij voor u kunnen betekenen; het betreffende uurtarief en zo mogelijk een schatting van de benodigde tijd.

Stap 3. Indien u graag van onze diensten gebruik wilt maken, vervolgen wij het contact per email en/ of kunt u een afspraak maken voor een video call of telefonisch consult*. Wij zullen u dan informeren over het verdere traject. In verband met de corona-maatregelen worden afspraken voorlopig nog digitaal georganiseerd via Microsoft teams of Zoom.

*) Voor een initiële of oriënterende bespreking per telefoon of video call geldt ook ons uurtarief. In een dergelijk gesprek wordt immers ook al belastingadvies gegeven specifiek gericht op uw situatie. Voor de volledigheid vermelden wij dat wij ook bij een oriënterend gesprek en bij incidenteel advies minimaal 2 uur rekenen in verband met de voorbereidings- en verwerkingstijd achteraf die hierbij nodig is.