tarieven en werkwijze suurmond belastingadviseurs

Tarieven & werkwijze

Lees hieronder meer over onze tarieven & werkwijze.

Tarieven

Elke fiscale situatie is uniek, zeker wanneer er internationale aspecten of grotere belangen meespelen. Aangezien iedere situatie weer anders is en vaak een andere aanpak vergt, hanteren wij geen standaardtarieven. Om uw fiscale situatie effectief en optimaal in te kunnen richten, werken wij met uurtarieven. Deze variëren van € 160 tot € 325 per uur plus 21% BTW, afhankelijk van het type werkzaamheden en de complexiteit van uw situatie. Tarieven worden jaarlijks geïndexeerd.

Werkwijze

Als belastingadvieskantoor leggen wij nadruk op onze adviserende rol en op een complete service. Wij willen niet alleen een bepaald ‘product’ zo snel mogelijk afleveren, maar onze cliënten vanuit een totaalbenadering op meerdere gebieden een kwaliteitsoplossing bieden. Hierbij speelt ook de langere termijn een grote rol. Onze gedegen werkwijze vertaalt zich naar onze cliënten vaak in forse besparingen zodat onze kosten vaak op kortere of langere termijn worden terugverdiend. Uiteraard binnen de beperkingen van de wet en de belastingverdragen. Ook heeft u in ieder geval de zekerheid dat uw belangen zo goed mogelijk zijn behartigd. Daarnaast is het uiteraard van belang dat u aan uw verplichtingen voldoet jegens de Belastingdienst, zodat u niet later voor verrassingen en boetes komt te staan.

Uw situatie voorleggen

Stap 1. U kunt uw situatie in eerste instantie vrijblijvend aan ons voorleggen per email of door het contactformulier in te vullen. Beschrijf uw situatie zo gedetailleerd mogelijk en voeg bijvoorbeeld uw laatste aangifte toe.

Stap 2. Een van onze adviseurs bekijkt uw situatie en reageert inhoudelijk op uw email met eventuele aanvullende vragen, wat er in uw situatie van belang is, wat wij voor u kunnen betekenen; het betreffende uurtarief en zo mogelijk een schatting van de benodigde tijd.

Stap 3. Indien u graag van onze diensten gebruik wilt maken, vervolgen wij het contact per email en/ of kunt u een afspraak maken voor een video call, telefonisch consult*, of gesprek op kantoor in Maassluis. Wij zullen u dan informeren over het verdere traject.

*) Voor een initiële of oriënterende bespreking per telefoon of video call geldt ook ons uurtarief. In een dergelijk gesprek wordt immers ook al belastingadvies gegeven specifiek gericht op uw situatie. Voor de volledigheid vermelden wij, dat wij ook bij een oriënterend gesprek en bij incidenteel advies, minimaal 2 uur rekenen in verband met de voorbereidings- en verwerkingstijd achteraf die hierbij nodig is.

“Vooral omdat zowel ik als mijn zus niet in Nederland wonen en onze ouders hoog bejaard zijn, hadden we iemand nodig die de regeling van de zaken op zich kon nemen. We vonden in Suurmond iemand die we konden vertrouwen en die zowel de kennis als het doorzettingsvermogen had om de beste regeling met belasting en andere diensten voor ons te verkrijgen. “

– Prof. dr. E.IJ.M.B. (PhD), Silver Spring – VS professor –

“De inkeerregeling is op prima wijze in behandeling genomen en zonder vertraging afgerond. Ik heb de contacten als zeer prettig, vriendelijk en kundig ervaren. Bij vragen was er steeds een snel en correct antwoord te verwachten. “

– Inkeercliënt omgeving Den Haag –

“Dhr. Sander Suurmond stond mij direct te woord n.a.v. een aanvraag voor een internationaal belastingadvies. In een kort telefoongesprek waren een hoop zaken direct helder. Vriendelijkheid, begrip en snelle afhandeling waren erg prettig in mijn situatie en in de toekomst zal ik zeker opnieuw contact opnemen indien nodig.”

– Nederlandse international uit Libanon –

Wie zijn Suurmond Belastingadviseurs

Al vanaf 1986 is internationaal belastingadvies onze focus waarmee wij als onze cliënten graag bijstaan.

Wij voorzien ook in advies bij andere internationale situaties zoals werken in het buitenland, inkeerregeling, m-biljet en remigratie of een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Tevens dient niet over het hoofd te worden gezien dat een correcte aangifte problemen in de toekomst voorkomt. Dat bespaart tijd, geld en zorgen. Een hele belasting minder!

suurmond belastingadviseurs internationaal belastingadvies inkeerregeling belastingaangifte emigreren

Contact

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Zwarte Zee 100
3144 DE Maassluis
+31 (0)10-3033701
belastingadvies@jcsuurmond.nl

Nieuws

Nooit meer belastingtips mislopen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Algemene informatie

KvK Handelsregister: 27224918
BTW-nummer: NL 8016.36.668.B.01

Socials