Zakelijk belastingadvies

Zakelijk belastingadvies

Het voeren van een administratie, opstellen van het jaarverslag en het indienen van de toepasselijke belastingaangiften zijn belangrijke zaken voor een onderneming.

Dit is niet alleen van belang voor het nakomen van de wettelijke verplichtingen, maar is uiteraard ook zeer bruikbaar om inzicht te verkrijgen in de financiële positie van uw onderneming.

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs staat u graag terzijde met zakelijk belastingadvies bij deze werkzaamheden. Dit kan zowel voor het geheel van de administratie, jaarrekening en belastingaangifte als ook een gedeelte hiervan. Ook kunnen wij een begeleidende of adviserende rol opnemen. Als belastingadvieskantoor willen wij vooral onze adviserende rol benadrukken vanuit een totaalaanpak. Hierbij hoort bijvoorbeeld ook dat wij u op de hoogte houden van fiscale ontwikkelingen met zowel nieuwsbrieven als persoonlijk pro-actief advies.

Ons doel is uw onderneming zo weinig mogelijk belasting te laten betalen, u zoveel mogelijk administratieve en fiscale zorgen uit handen te nemen en door advisering te helpen om uw bedrijf nog succesvoller te maken.

Een hele belasting minder!