Een frisse start: new year, new tax advisor!

Het nieuwe jaar is al volop begonnen en iedereen is bezig met hun goede voornemens voor het nieuwe jaar. Het is haast onmogelijk om er niet in mee te gaan: je moet maar door een supermarkt tijdschrift bladeren om headlines te spotten als ‘ new year, new you’ , of: ‘doelen bereiken in 2024’.

Maar heb je ook gedacht aan belastingen? Nieuw jaar, nieuwe belastingadviseur! Misschien bent u wel niet tevreden met uw huidige belastingadviseur, of er gaat iets in uw fiscale situatie veranderen in 2024. U heeft een baanaanbod in Saudi-Arabië gekregen bijvoorbeeld. Dan is het handig om internationaal belastingadvies in te winnen, om een goede keuze te kunnen maken.

Om het makkelijk te maken voor u, hebben wij op een rij gezet voor u waar je op moet letten bij uw keuze van uw nieuwe internationaal belastingadviseur. U kunt uw belastingaangifte aan ons uitbesteden; wij helpen u graag.

internationaal belastingadvies particulier belastingaangifte buitenland uitbesteden suurmond belastingen

1. Betrouwbaar en lange termijn relatie

Als u op zoek bent naar internationaal belastingadvies dan is het belangrijk dat u een adviseur kiest die betrouwbaar is en flexibel. Zo een service valt niet te vergelijken met een aangiftepraktijk die goedkoop aangiften invult. De kans daarbij is groot dat er na enkele jaren blijkt dat er fouten zijn gemaakt in de aangifte. Een goede adviseur kan u op lange termijn veel meer geld besparen of opleveren.

2. Echt verstand van grensoverschrijdende zaken

Als er in 2024 iets in uw situatie veranderd zoals een emigratie, remigratie of bijvoorbeeld dat u gaat werken in het buitenland, dan is het onverstandig om bij een belastingadviseur te blijven die niet gespecialiseerd is in internationale situaties. Niet zomaar elke belastingadviseur voelt zich op z’n gemak met internationale belastingkwesties. Grensoverschrijdende situaties hebben vaak te maken met complexe regels en verschillende verdragen tussen landen.

De kans is groot dat er fouten worden gemaakt in de aangifte en belastingvoordelen gemist worden bij gebrek aan ervaring en kennis. Wij hebben dagelijks te maken met situaties van over de hele wereld. Sinds 1986 houden wij ons bezig met internationale situaties. Wij adviseren bij de Nederlandse kant van deze situaties.

3. Een correcte en op tijd ingevulde aangifte

Ten slotte is het belangrijk om voor een belastingadviseur te kiezen, waarvan je zeker weet dat er geen fouten in de aangifte komen en dat de aangifte bijvoorbeeld op tijd wordt ingediend. Suurmond Belastingadviseurs zorgt ervoor dat uw aangifte op de juiste wijze wordt ingevuld én netjes op tijd wordt ingediend. Wij vragen in de regel één jaar uitstel aan voor al onze klanten.

Zo belde er laatst iemand bij ons op die 7 jaar in het buitenland had gewoond en nu weer in Nederland was gaan wonen en werken. Zijn definitieve aanslag was onverwacht hoog uitgevallen, omdat hij onterecht achterstallige volksverzekeringen moest betalen. Uiteindelijk klopt hij bij ons aan, om deze situatie op te lossen.

Wij zorgen ervoor dat uw aangiften correct en zo voordelig mogelijk worden ingediend. Heeft u vragen? Stuur dan een email of bel ons!

“Heel blij en dankbaar ben ik weer dat uw kantoor opnieuw mijn aangifte heeft verzorgd. Het is fijn dat ik weet dat u dit voor mij nog steeds wilt doen.”

– Cliënte sinds 15 jaar  –

“Buitengewoon tevreden met de afwerking van ingewikkelde en zeer diverse belastingzaken en aangiftes in verband met emigratie naar Zweden. Lastige kost voor ons als leken die steeds en zeer snel voor ons in duidelijke taal werd uitgelegd. Kortom; wij zijn zeer tevreden klanten niet op het laatst vanwege de persoonlijke benadering. Hartelijk dank Sander Suurmond. Wij blijven graag nog jarenlang van uw expertise gebruik maken!”

– Artie van Tuijn –

“Dhr. Sander Suurmond stond mij direct te woord n.a.v. een aanvraag voor een internationaal belastingadvies. In een kort telefoongesprek waren een hoop zaken direct helder. Vriendelijkheid, begrip en snelle afhandeling waren erg prettig in mijn situatie en in de toekomst zal ik zeker opnieuw contact opnemen indien nodig.”

– Nederlandse international uit Libanon –

Wie zijn Suurmond Belastingadviseurs

Al vanaf 1986 is internationaal belastingadvies onze focus waarmee wij als onze cliënten graag bijstaan.

Wij voorzien ook in advies bij andere internationale situaties zoals werken in het buitenland, inkeerregeling, m-biljet en remigratie of een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Tevens dient niet over het hoofd te worden gezien dat een correcte aangifte problemen in de toekomst voorkomt. Dat bespaart tijd, geld en zorgen. Een hele belasting minder!

suurmond belastingadviseurs internationaal belastingadvies inkeerregeling belastingaangifte emigreren

Contact

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Zwarte Zee 100
3144 DE Maassluis
+31 (0)10-3033701
belastingadvies@jcsuurmond.nl

Nieuws

Nooit meer belastingtips mislopen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Algemene informatie

KvK Handelsregister: 27224918
BTW-nummer: NL 8016.36.668.B.01

Socials