suurmond belastingadviseurs afspraak maassluis rotterdam internationaal

Klanten aan het woord

Wij staan natuurlijk altijd voor onze klanten klaar! De koffie staat natuurlijk ook klaar, komt u even langs?

Bekijk wat onze klanten zeggen over ons.

W.B. uit Hong Kong

“Jullie site ziet er mooi uit! Dat vond ik altijd al, het was eigenlijk voor mij de reden om jullie bedrijf te kiezen destijds!  En gelukkig bleek de site representatief te zijn voor de kunde en de service!”

– 6 april 2023-

Aangenaam verraste inkeerders

“Wat een fantastische uitkomst! Dit hadden mijn ouders en ik niet durven dromen! We zijn u allen erg dankbaar voor uw inzet!”

– 6 mei 2021-

Cliënten inkeerregeling

“De medewerkers van Suurmond zijn professioneel, klantvriendelijk, altijd bereikbaar met open en duidelijke communicatie. Wij zijn tevreden met het eindresultaat en kunnen weer rustig slapen. Indien van toepassing zullen wij ook gebruik maken van Suurmond & zn. voor andere belastingzaken.”

– 24 augustus 2020 –

Negatieve aanslag aangepast naar teruggave van €6000

“Wow, wat een ontzettend goed nieuws zeg!! Heel erg bedankt voor jullie hulp, dit scheelt enorm voor mij, echt heel fijn.”

– 6 maar 2020 –

Internationaal belastingadvies NL-UK

“U bent door de jaren heen een absolute topper van een belastingadviseur, en ik zal altijd terugkeren indien er meer financiële c.q. belastingkwesties m.b.t. Nederland zich voor zouden doen. Zeer veel dank voor al Uw hulp”

– 14 maart 2019 –

Nederlandse expat in Duitsland

“Nogmaals bedankt voor de snelle en plezierige service.”

-29 oktober 2018 –

Cliënte sinds 15 jaar (brengt gebak langs)

“Heel blij en dankbaar ben ik weer dat uw kantoor opnieuw mijn aangifte heeft verzorgd. Het is fijn dat ik weet dat u dit voor mij nog steeds wilt doen.”

-22 maart 2018 –

Inkeercliënt Zuid-Holland

“De wijze waarop dit traject door u werd behandeld, zowel met betrekking tot de inhoud als de wijze waarop u communiceerde, heeft bij mij een zeer goede en professionele indruk achtergelaten.”

-21 oktober 2016 –

Inkeercliënt Zuid-Holland

“Hartelijk dank voor de professionele begeleiding in alle drie de dossiers van de inkeerregeling. Het is een hele opluchting dat alles nu achter de rug is.”

-juli 2016 –

Inkeercliënt omgeving Utrecht

“Ik vind het prijzenswaardig dat jouw werk nagenoeg geheel door de inspecteur is overgenomen. Dit geeft des te meer aan dat er een goed vertrouwen in jullie expertise op zijn plaats is”

-april 2015-

Inkeercliënt omgeving Den Haag

“De inkeerregeling is op prima wijze in behandeling genomen en zonder vertraging afgerond. Ik heb de contacten als zeer prettig, vriendelijk en kundig ervaren. Bij vragen was er steeds een snel en correct antwoord te verwachten.”

-22 december 2014-

Prof. Dr. F.M. G. – Erasmus Universiteit Rotterdam

“Belastingadviseurs Suurmond & Zonen hebben ons, sinds onze terugkeer naar Nederland in 1996, op zeer deskundige, prettige en persoonlijke wijze geholpen met onze belastingzaken. Ook na de oprichting van een Holding B.V. in 2006 zijn wij steeds vakkundig en duidelijk geadviseerd, waardoor onze tijd aan administratie tot een minimum wordt teruggebracht. Na vragen, opmerkingen etc. kunnen we altijd rekenen op een snelle reactie!”

-20 februari 2013-

Oud employé Rabobank International – Berencamp uit Nijkerk

“In de tijd dat mijn vader zijn belasting zaken uit handen gaf aan het kantoor Price Waterhouse wilde hij altijd dat alleen Dhr. Suurmond zijn belastingzaken deed. In die tijd heeft hij besloten zijn eigen kantoor te beginnen en dat is goed gelukt. Het aardige is niet alleen dat Dhr. Suurmond 3 zoons heeft betrokken in zijn kantoor, maar dat mijn vader ook zijn kinderen als klant betrokken heeft bij het (familie) kantoor. De families zijn inmiddels alweer geruime tijd in een klant/belastingadviseurs relatie tot grote tevredenheid verder gegaan. Ook relaties daarbuiten heb ik betrokken bij het familiebedrijf Suurmond belastingadviseurs, die vol lof zijn over de prestaties en de correcte benadering, zowel door vader als door de zonen. Mocht u overwegen uw belastingzaken uit handen te geven of fiscaal advies nodig hebben op het gebied van successie, monumenten, onroerend goed of andere belasting technische aangelegenheden, dan kan ik u alleen maar adviseren een persoonlijk klantgericht en resultaatgericht kantoor als dat van J.C. Suurmond & Zonen Belastingadviseurs in de arm te nemen. Ik spreek uit ervaring!”

-21 november 2012-

Mr. Dr. P. B., ‘s-Gravenhage (oud-Ambassadeur)

“Lang geleden nam ik voor mijn belastingzaken een middelgroot kantoor in Den Haag in de arm, dat echter korte tijd later werd overgenomen door een van de grote internationale kantoren. Al gauw merkte ik dat ik niet meer de persoonlijke aandacht voor mijn zaken kreeg die ik gewend was geweest. In het bijzonder stoorde me dat ik telkens aan weer een andere medewerker moest uitleggen welke (toen nog) uitzonderingsbepalingen op mij, als ambtenaar van de buitenlandse dienst, van toepassing waren. Toen ik hoorde dat de heer Suurmond, die me al bij het Haagse kantoor behulpzaam was geweest, het grote kantoor had verlaten en zich zelfstandig had gevestigd, aarzelde ik dan ook niet mijn zaken aan hem toe te vertrouwen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Wie zijn belastingzaken door kantoor Suurmond laat behartigen, kan er zeker van zijn dat dit gebeurt niet alleen met kennis van de laatste wettelijke bepalingen, vrijstellingen, of aftrekposten die voor hem van belang kunnen zijn, maar ook door iemand die hem en zijn persoonlijke omstandigheden kent en daar alle aandacht aan zal besteden. Van harte aanbevolen!”

-10 september 2012-

Mevrouw E.Z. uit Duitsland

“Wij hebben Suurmond Belastingadviseurs via het internet gevonden omdat we adviseurs met een internationale specialisatie zochten. Zij konden ons met ons specifieke probleem weliswaar niet zelf verder helpen, maar de heer Suurmond heeft speciaal voor ons contact opgenomen met een collega die het wel kan. Het gaat om een vrij specifiek thema waarbij belasting maar een van de facetten is. Wij hadden al maanden lang steeds weer eens gekeken en niemand gevonden. We vinden het erg leuk dat de heer Suurmond de moeite voor ons heeft willen nemen, om net dat extra stapje te zetten. Dank u wel!”

– 6 maart 2024 –

Internationaal belastingadvies NL-UK

“U bent door de jaren heen een absolute topper van een belastingadviseur, en ik zal altijd terugkeren indien er meer financiële c.q. belastingkwesties m.b.t. Nederland zich voor zouden doen. Zeer veel dank voor al Uw hulp”

– 14 maart 2019 –

Eigenaar van niet aangegeven huizen in buitenland

“Ik wil u hierbij nogmaals bedanken voor de duidelijke uitleg en het eerlijke advies.”

– 16 februari 2021 –

Cliënt belastingzaken en erfenis

“Wij hebben de afhandeling betreffende de belastingzaken en erfenis de afgelopen maanden als zeer prettig hebben ervaren. De correspondentie was altijd juist, ter zake en vriendelijk. Ook de keren dat ik onaangekondigd bij het kantoor kwam, werd ik prettig te woord gestaan en werd er de tijd voor mij genomen.”

– 29 april 2020 –

Belastingvoordeel bij emigratie naar VS

“J.C. Suurmond & Zn deden hun best, geweldige service, snelle reacties en een pro actieve houding. Ik zal zeker blijven gebruik maken van hun diensten in de toekomst.”

– 7 februari 2020 –

Dankbare inkeerder

“Dat het eindresultaat zó goed zou zijn is iets wat ik vooraf zeker zo niet had ingeschat. Nogmaals heel hartelijk dank aan ieder die heeft bijgedragen aan dit resultaat.”

– 14 juni 2018 –

Cliënt nalatenschap

“Hartelijk dank voor de prettige wijze waarop u de fiscale zaken van mijn overleden tante hebt afgehandeld. Mochten er in de toekomst nog nadere vragen komen dan neem ik uiteraard contact met u op. “

– 28 augustus 2017 –

Cliënt internationaal belastingadvies

“Definitieve aanslag van de belastingdienst zojuist ontvangen: “Te betalen € 0”. Absoluut TOP! Mocht ik in de toekomst nog/wederom met Nederland te maken hebben, dan zien jullie mij zeker terug! “

– 26 juli 2016 –

Inkeercliënt Noord-Brabant

“Fijn dat alles zo goed is verlopen met de inkeerregeling van m’n moeder; alle lof voor U. Dit is een groot compliment waardig. Dank u wel. Jullie hebben wel degelijk een grote expertise achtergrond!”

– januari 2016 –

Inkeercliënt Brabant

“Whow! Wat een goed nieuws zeg! Bedankt voor de hulp in deze…..dat had mijn vader toch maar goed geregeld via jullie. Het geeft me een goed gevoel dat jullie alles zo netjes hebben opgevolgd”

– april 2015 –

Cliënt omgeving Den Haag

“De inkeerregeling is op prima wijze in behandeling genomen en zonder vertraging afgerond. Ik heb de contacten als zeer prettig, vriendelijk en kundig ervaren. Bij vragen was er steeds een snel en correct antwoord te verwachten”

– 19 december 2014-

Prof. dr. E.IJ.M. B. (PhD), Silver Spring 

“Ik ben uiterst tevreden over de diensten die J.C. Suurmond en zonen ons de laatste 5 jaar hebben geboden. Ze waren een grote uitkomst in de afhandeling van de nalatenschap van mijn broer die begin 2004 overleed.

Vooral omdat zowel ik als mijn zus niet in Nederland wonen en onze ouders hoog bejaard zijn, hadden we iemand nodig die de regeling van de zaken op zich kon nemen. We vonden in Suurmond iemand die we konden vertrouwen en die zowel de kennis als het doorzettingsvermogen had om de beste regeling met belasting en andere diensten voor ons te verkrijgen. Sinds die tijd hebben Suurmond en zonen ook al onze lopende zaken in Nederland behartigd en ons meerdere malen uitstekend advies gegeven wat betreft belastingen, planning voor erfenis, behoud van vermogen, hypotheken, bank zaken en dergelijke. Naast een zakelijke hebben J.C. Suurmond & zonen ook een ‘personal touch’ en zijn bereid bij te staan en een helpende hand te bieden wanneer hun cliënten in moeilijke omstandigheden verkeren.”

– 12 december 2012-

Drs. B.L.H. van E., Doha-Qatar Vice President Pearl GTL Marketing Qatar Shell GTL Limited 

“Heb van het prille begin in 1980 tot heden mijn belastingbelangen exclusief laten behartigen door Hans Suurmond. Vooral als expatriate maar ook van tijd tot tijd als werk- en woonachtige in Nederland, heeft Hans me altijd, zonder enige uitzondering op een professionele en uiterst deskundige wijze geholpen.Hij heeft zich in het bijzonder weten te onderscheiden in een al verloren zaak (betreffende een monumentaal pand), waarin hij op een “no cure, no pay” basis een reeds genomen negatieve uitspraak van de belastingdienst heeft weten om te zetten in een voor mij gunstige uitkomst. Dit heeft hij bereikt door persistentie, deskundigheid en tomeloze inzet. Kan Suurmond & zn aan eenieder van harte aanbevelen.”

– onbekend-

Inkeerder: een hele belasting minder

“Het aangeven/inkeren van buitenlands vermogen is een ingrijpende beslissing waar ik al langere tijd tegenaan hikte.

Ik had voor mijn begeleiding in deze geen betere keuze kunnen maken dan Suurmond Belastingadviseurs; vanaf het allereerste telefoongesprek met de heer Suurmond voelde het vertrouwd en wist ik dat het in goede handen was. Dat is gaandeweg het proces ook gebleken: altijd bereikbaar, zeer professioneel en met uitmuntende kennis van zaken ben ik van begin tot einde begeleid.

Letterlijk en figuurlijk ‘Een hele belasting minder’! Nogmaals dank.”

-15 december 2020 –

Remigratie vanuit Spanje

“Drie jaar geleden vestigden wij ons weer in Nederland na lang in Spanje te hebben gewoond en gewerkt. Onze fiscale situatie was complex, en zo kwamen wij terecht bij J.C. Suurmond & zn. voor advies. Wij zijn onder de indruk van de professionaliteit waarmee de heer Suurmond onze situatie analyseerde en de helderheid waarmee hij het ons kon uitleggen. De belastingaangiften die hij voor ons indiende, pakten in ons voordeel uit met volledige instemming van de belastinginspecteur. Per saldo hebben wij de kosten er zonder meer uitgehaald. Ik vind het prettig dat de heer Suurmond en zijn collega’s de tijd voor je nemen en altijd bereikbaar zijn voor advies, zonder dat ze meteen elke minuut rekenen die ze aan je besteden. Hiermee onderscheiden zij zich echt van de concurrentie. Wij blijven tevreden klanten!”

– 19 april 2019 –

Nederlandse international uit Libanon

“Dhr. Sander Suurmond stond mij direct te woord n.a.v. een aanvraag voor een internationaal belastingadvies. In een kort telefoongesprek waren een hoop zaken direct helder. Vriendelijkheid, begrip en snelle afhandeling waren erg prettig in mijn situatie en in de toekomst zal ik zeker opnieuw contact opnemen indien nodig.”

– 29 maart 2018 –

Nederlandse professor in Engeland

“Opgelucht over uitkomst” Mijn dank voor dit advies en de memo. Ik ben opgelucht over de uitkomst.”

– 18 augustus 2017 –

Nederlandse professor in Engeland

“Opgelucht over uitkomst” Mijn dank voor dit advies en de memo. Ik ben opgelucht over de uitkomst.”

– 18 augustus 2017 –

Inkeercliënt omgeving Den Haag

“Hierbij willen wij u alvast bedanken voor uw werkzaamheden met betrekking tot onze inkeerregeling. Heel bewust hebben wij voor u gekozen – na het lezen over uw ervaring en goede samenwerking met de Belastingdienst.”

– november 2015 –

Familie B uit Heemstede

“In haar begeleiding tijdens het verkozen inkeertraject heeft J.C. Suurmond Belastingadviseurs met uitmuntende kennis van zaken aangetoond bij ingewikkelde fiscale kwesties volledig ‘on top of thing’ te zijn.
Tijdens het gehele proces van analyseren, adviseren en afhandelen zijn jarenlange ervaring en opgebouwde expertise ten volle benut, met als resultaat een naar tevredenheid afgesloten vaststellingsovereenkomst met de Belastingtdienst.
Van begin tot eind een uiterst professionele en kundige aanpak die wij ten zeerste hebben weten te waarderen”

– 7 april 2015-

Cliënt omgeving Delft

“Destijds zijn wij eerst zelf aan de slag gegaan met de inkeerregeling, maar dit bleek veel gecompliceerder dan gedacht. Suurmond heeft dit op zeer deskundige wijze op zich genomen, je merkt ook goed hun ruime ervaring in het vak. Daarnaast stel ik de persoonlijke en betrokken houding erg op prijs. Kortom; een fijne, professionele en persoonlijke partner met verstand van zaken, die net dat beetje meer voor je doet!”

– 7 november 2013 –

Cliënt omgeving Den Haag (Mevr. F.S.G.)

“Bij ons geen schrik als de bekende blauwe envelop in de bus ligt! Al vele jaren wordt onze belastingaangifte door de heer Suurmond (inmiddels uitgegroeid tot Suurmond & zonen!) uitstekend verzorgd. We krijgen vaak geld terug! Maar buitengewoon dankbaar zijn onze kinderen en ikzelf voor de steun na het overlijden van mijn man. Vrijwel geruisloos werden alle zaken in verband met de nalatenschap afgehandeld, de successieaangifte, de notaris, schenkingen; wat een geruststelling!”

– 4 augustus 2009 –

“Vooral omdat zowel ik als mijn zus niet in Nederland wonen en onze ouders hoog bejaard zijn, hadden we iemand nodig die de regeling van de zaken op zich kon nemen. We vonden in Suurmond iemand die we konden vertrouwen en die zowel de kennis als het doorzettingsvermogen had om de beste regeling met belasting en andere diensten voor ons te verkrijgen. “

– Prof. dr. E.IJ.M.B. (PhD), Silver Spring – VS professor –

“De inkeerregeling is op prima wijze in behandeling genomen en zonder vertraging afgerond. Ik heb de contacten als zeer prettig, vriendelijk en kundig ervaren. Bij vragen was er steeds een snel en correct antwoord te verwachten. “

– Inkeercliënt omgeving Den Haag –

“Dhr. Sander Suurmond stond mij direct te woord n.a.v. een aanvraag voor een internationaal belastingadvies. In een kort telefoongesprek waren een hoop zaken direct helder. Vriendelijkheid, begrip en snelle afhandeling waren erg prettig in mijn situatie en in de toekomst zal ik zeker opnieuw contact opnemen indien nodig.”

– Nederlandse international uit Libanon –

Wie zijn Suurmond Belastingadviseurs

Al vanaf 1986 is internationaal belastingadvies onze focus waarmee wij als onze cliënten graag bijstaan.

Wij voorzien ook in advies bij andere internationale situaties zoals werken in het buitenland, inkeerregeling, m-biljet en remigratie of een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Tevens dient niet over het hoofd te worden gezien dat een correcte aangifte problemen in de toekomst voorkomt. Dat bespaart tijd, geld en zorgen. Een hele belasting minder!

suurmond belastingadviseurs internationaal belastingadvies inkeerregeling belastingaangifte emigreren

Contact

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Zwarte Zee 100
3144 DE Maassluis
+31 (0)10-3033701
belastingadvies@jcsuurmond.nl

Nieuws

Nooit meer belastingtips mislopen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Algemene informatie

KvK Handelsregister: 27224918
BTW-nummer: NL 8016.36.668.B.01

Socials