remigratie

Kennisbank – Remigratie

Meer weten over de remigreren, lees ook onze pagina over dit onderwerp.

 • Remigreren naar Nederland
  Remigreren naar Nederland en belasting besparen Indien u terugkeert naar Nederland staan wij u graag bij op fiscaal gebied. Onze adviseurs hebben ruime ervaring met belastinggevolgen bij emigreren en remigreren….
 • Buitenlands pensioen in Nederland
  Uw buitenlands pensioen in Nederland Heeft u in het buitenland pensioen opgebouwd en woont u (weer) in Nederland?  Wij zijn u graag van dienst met advies inzake uw situatie. In…
 • M-biljet
  Wilt u uw M-biljet slim en fiscaal zo gunstig mogelijk invullen? En geen risico lopen op een hoge naheffing? Dan kan het zeker lonen om het invullen van uw M-biljet…
 • 30%-regeling voor terugkerende Nederlanders
  U wilt na jaren van wonen in het buitenland weer naar Nederland terugkeren. Indien u minstens 25 jaar weg bent geweest, komt u misschien in aanmerking voor de 30%-regeling.  Lees…

“J.C. Suurmond & Zn deden hun best, geweldige service, snelle reacties en een pro actieve houding. Ik zal zeker blijven gebruik maken van hun diensten in de toekomst.”

– Belastingvoordeel bij emigratie naar VS –

“U bent door de jaren heen een absolute topper van een belastingadviseur, en ik zal altijd terugkeren indien er meer financiële c.q. belastingkwesties m.b.t. Nederland zich voor zouden doen. Zeer veel dank voor al Uw hulp”

– Internationaal belastingadvies NL-UK –

“Wij hebben de afhandeling betreffende de belastingzaken en erfenis de afgelopen maanden als zeer prettig hebben ervaren. De correspondentie was altijd juist, ter zake en vriendelijk. Ook de keren dat ik onaangekondigd bij het kantoor kwam, werd ik prettig te woord gestaan en werd er de tijd voor mij genomen.”

– Cliënt belastingzaken en erfenis

Wie zijn Suurmond Belastingadviseurs

Al vanaf 1986 is internationaal belastingadvies onze focus waarmee wij als internationaal belastingadviseurs cliënten bijstaan.

Wij voorzien ook in advies bij andere internationale situaties zoals werken in het buitenland, inkeerregeling, m-biljet en remigratie of een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Tevens dient niet over het hoofd te worden gezien dat een correcte aangifte problemen in de toekomst voorkomt. Dat bespaart tijd, geld en zorgen. Een hele belasting minder!

suurmond belastingadviseurs internationaal belastingadvies inkeerregeling belastingaangifte emigreren

Contact

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Zwarte Zee 100
3144 DE Maassluis
T: +31 (0)10-3033701
E: belastingadvies@jcsuurmond.nl

Algemene informatie

KvK Handelsregister: 27224918
BTW-nummer: NL 8016.36.668.B.01
Belastingconsulentennummer: 330826

Socials

 