Als DGA emigreren: wij helpen u de belastinggevolgen te beperken!

Overweegt u een emigratie? Het is eigenlijk opmerkelijk hoeveel mensen verlangen naar een emigratie, met name naar een warm, zonnig land. Bij een emigratie valt veel te regelen en zeker als u DGA bent.

emigratie dga suurmond belastingadviseurs internationaal

Het is inderdaad geen gek idee, als de regen op de dakpannen plenst op een sombere decemberochtend….. in uw overweging moet u zeker meenemen dat een goede voorbereiding geen overbodige luxe is, zowel als ondernemer als particulier. Zeker als u dga bent dan kunt u sneller dan u denkt voor nare verassingen komen te staan.

Stel u voor: u werkt sinds een paar maanden in Dubai. Uw gezin woont nog in Nederland en u heeft een (holding) BV in Nederland. Maar hoe zit het dan qua belasting? Heeft u nagedacht over de belastinggevolgen?

Het is van belang om te weten bijvoorbeeld of u dan uitsluitend in Dubai werkt, of ook in andere landen. Ook hoe vaak u in Nederland bent en of u daar ook werkt. Het is niet zo simpel als het eerst lijkt om te emigreren als u in Nederland bijvoorbeeld een BV aan wil houden. Het kan zijn dat het bedrijf gestaakt moet worden als u emigreert. Per situatie verschillen de mogelijkheden.

Bent u DGA en heeft u emigratieplannen? Neem contact op met ons en leg uw situatie voor.

“Heel blij en dankbaar ben ik weer dat uw kantoor opnieuw mijn aangifte heeft verzorgd. Het is fijn dat ik weet dat u dit voor mij nog steeds wilt doen.”

– Cliënte sinds 15 jaar  –

“Buitengewoon tevreden met de afwerking van ingewikkelde en zeer diverse belastingzaken en aangiftes in verband met emigratie naar Zweden. Lastige kost voor ons als leken die steeds en zeer snel voor ons in duidelijke taal werd uitgelegd. Kortom; wij zijn zeer tevreden klanten niet op het laatst vanwege de persoonlijke benadering. Hartelijk dank Sander Suurmond. Wij blijven graag nog jarenlang van uw expertise gebruik maken!”

– Artie van Tuijn –

“Dhr. Sander Suurmond stond mij direct te woord n.a.v. een aanvraag voor een internationaal belastingadvies. In een kort telefoongesprek waren een hoop zaken direct helder. Vriendelijkheid, begrip en snelle afhandeling waren erg prettig in mijn situatie en in de toekomst zal ik zeker opnieuw contact opnemen indien nodig.”

– Nederlandse international uit Libanon –

Wie zijn Suurmond Belastingadviseurs

Al vanaf 1986 is internationaal belastingadvies onze focus waarmee wij als onze cliënten graag bijstaan.

Wij voorzien ook in advies bij andere internationale situaties zoals werken in het buitenland, inkeerregeling, m-biljet en remigratie of een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Tevens dient niet over het hoofd te worden gezien dat een correcte aangifte problemen in de toekomst voorkomt. Dat bespaart tijd, geld en zorgen. Een hele belasting minder!

suurmond belastingadviseurs internationaal belastingadvies inkeerregeling belastingaangifte emigreren

Contact

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Zwarte Zee 100
3144 DE Maassluis
+31 (0)10-3033701
belastingadvies@jcsuurmond.nl

Nieuws

Nooit meer belastingtips mislopen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Algemene informatie

KvK Handelsregister: 27224918
BTW-nummer: NL 8016.36.668.B.01

Socials