Eindejaarstips 2016

Zoals u van ons gewend bent, hebben wij ook dit jaar weer een aantal fiscale eindejaarstips 2016 opgesteld. Het belastingplan voor 2017 is inmiddels aangenomen door de Tweede Kamer en de Eerste Kamer zal op 20 december a.s. hierover stemmen.

De belastingplannen zijn op een aantal punten nog gewijzigd. Het meest in het oog loopt dat het wetsvoorstel over afschaffing van de aftrekposten rijksmonumenten en scholing is ingetrokken. Deze ongenuanceerde maatregelen konden rekenen op de nodige kritiek, vooral aangezien er nog geen goede vervanging was uitgewerkt. Wij hebben gepoogd ons steentje bij te dragen aan het bezwaar maken. Voorlopig zijn deze belangrijke aftrekposten daarmee ongemoeid gelaten; uiteraard zal afgewacht moeten worden wat een volgend kabinet zal doen hiermee.

Wij hopen dat u weer uw voordeel kunt doen met de diverse fiscale tips. Voor meer informatie voorzien wij u graag van een persoonlijk advies of korte toelichting. Wij helpen u graag verder.

“Heel blij en dankbaar ben ik weer dat uw kantoor opnieuw mijn aangifte heeft verzorgd. Het is fijn dat ik weet dat u dit voor mij nog steeds wilt doen.”

– Cliënte sinds 15 jaar  –

“Buitengewoon tevreden met de afwerking van ingewikkelde en zeer diverse belastingzaken en aangiftes in verband met emigratie naar Zweden. Lastige kost voor ons als leken die steeds en zeer snel voor ons in duidelijke taal werd uitgelegd. Kortom; wij zijn zeer tevreden klanten niet op het laatst vanwege de persoonlijke benadering. Hartelijk dank Sander Suurmond. Wij blijven graag nog jarenlang van uw expertise gebruik maken!”

– Artie van Tuijn –

“Dhr. Sander Suurmond stond mij direct te woord n.a.v. een aanvraag voor een internationaal belastingadvies. In een kort telefoongesprek waren een hoop zaken direct helder. Vriendelijkheid, begrip en snelle afhandeling waren erg prettig in mijn situatie en in de toekomst zal ik zeker opnieuw contact opnemen indien nodig.”

– Nederlandse international uit Libanon –

Wie zijn Suurmond Belastingadviseurs

Al vanaf 1986 is internationaal belastingadvies onze focus waarmee wij als internationaal belastingadviseurs cliënten bijstaan.

Wij voorzien ook in advies bij andere internationale situaties zoals werken in het buitenland, inkeerregeling, m-biljet en remigratie of een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Tevens dient niet over het hoofd te worden gezien dat een correcte aangifte problemen in de toekomst voorkomt. Dat bespaart tijd, geld en zorgen. Een hele belasting minder!

suurmond belastingadviseurs internationaal belastingadvies inkeerregeling belastingaangifte emigreren

Contact

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Zwarte Zee 100
3144 DE Maassluis
T: +31 (0)10-3033701
E: belastingadvies@jcsuurmond.nl

Algemene informatie

KvK Handelsregister: 27224918
BTW-nummer: NL 8016.36.668.B.01
Belastingconsulentennummer: 330826

Socials

 