Vacature fiscalist MKB internationaal

Kom ook bij ons werken!

Interessant voor jou

  • Uren: 30-40 uur
  • Salarisindicatie: tussen €5000 en €8000 bruto (bij 40 uur)
  • Flexibele start- en eindtijd
  • Deelname aan externe trainingen

Waar wij naar zoeken

  • Je hebt 10 – 15 jaar relevante werkervaring (aangifte IB, VPB, OB opstellen jaarcijfers etc.)
  • Je bent communicatief sterk, maar ook tactvol en een goede luisteraar;
  • Je kunt goed met klanten omgaan en bent servicegericht
  • Je hebt uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als Engels taal in woord en geschrift;
  • Je hebt respect voor normen en waarden.

Vacature fiscalist MKB internationaal

Wij zijn op zoek naar een fiscalist MKB Internationaal . Jij hebt je sporen allang verdiend, hebt ervaring in grote en kleine kantoren en je gespecialiseerd in internationaal belastingrecht op ondernemersterrein. Je schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands als Engels zijn uitstekend te noemen. Als jij vrijheid, flexibiliteit en leidinggeven belangrijk vind, ben je bij ons aan het juiste adres.

De uitdaging voor jou ligt niet meer op het gebied van kennis en complexe zaken, want dit doe jij al jaren zeer succesvol. Je weet klanten goed te adviseren en het vertrouwen te geven dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. Je bent op zoek naar een bedrijf die jouw kennis en ervaring op waarde weet te schatten. Als je het leuk vindt om jouw collega’s en junior belastingadviseurs op te leiden tot hetzelfde niveau als jijzelf, dan is de vacature fiscalist MKB internationaal perfect voor jou.

Vacature fiscalist MKB internationaal: Wat ga je doen
Als ervaren internationaal belastingadviseur ben je verantwoordelijk voor de complexere internationale accounts binnen ons bedrijf. Van het opstellen van jaarcijfers en aangiften vennootschapsbelasting tot de adviseringen aan internationale ondernemingen. Daarnaast ben jij intern de leermeester voor jouw collega’s waar het gaat om specialistische internationale belastingrecht vraagstukken. Jij ziet het als een voorrecht om al jouw kennis over te dragen aan een leergierig en betrokken team. Naast de specialistische kennis fungeer jij ook als leermeester waar het gaat om het bedienen van de klanten. Jij weet wat jouw klanten belangrijk vinden en anticipeert de behoefte van onze klanten.

Vacature fiscalist MKB internationaal: Met wie ga je werken?
Ons kantoor is meer dan 35 jaar geleden opgericht als gespecialiseerd internationaal belastingadvieskantoor. Wij zijn een hecht familiebedrijf en werken momenteel met 10 personen. Dit jaar zijn wij verhuisd naar ons prachtige, moderne nieuwe kantoor vlak aan het water (bij de nieuwe Waterweg) in Maassluis. Onze locatie is niet voor niets midden in het meest internationale gebied van Nederland.  Denk hierbij aan de haven met in- en exportbedrijven, ministeries en ambassades van alle landen en hoofdkantoren van internationale bedrijven waar expats werken en studeren.

Ons team bestaat uit gedreven, enthousiaste en leergierige collega’s en specialisten van jong en oud. Als familiekantoor bieden we een collegiale werksfeer met korte lijnen en benaderbare partners. Persoonlijke service en flexibiliteit naar de cliënt staan voorop. We zorgen voor een fijne werkomgeving en vinden het ook belangrijk om af en toe samen dingen te ondernemen als een personeelsuitje.

Is de bovenstaande Vacature fiscalist MKB internationaal jou helemaal op het lijf geschreven en wil jij kennismaken met ons team?  Stuur je CV en motivatiebrief naar Sander Suurmond: sfs@jcsuurmond.nl. Je kunt Sander ook bellen (010-3033701) of mailen als je meer wilt weten over de vacature Fiscalist MKB internationaal.

“Ik was op zoek naar een nieuwe carrière uitdaging en een recruiter heeft voorgesteld om bij J.C. Suurmond & zn Belastingadviseurs te gaan solliciteren. Ik had geen interesse om bij een familiebedrijf te solliciteren maar na 4 jaar in dienst heb ik er geen spijt van!”

– Medewerker Quifaina Kwidama –

“Ik werk al meer dan 10 jaar bij Suurmond in een zeer prettig en collegiaal team. Het werk is afwisselend en uitdagend met vrijheid voor je eigen invulling en planning.”

– Medewerker Lia van Lier –

Wie zijn Suurmond Belastingadviseurs

Al vanaf 1986 is emigreren een van de specialisaties waarin wij als internationaal belastingadviseurs cliënten bijstaan.

Naast het advies bij emigratie voorzien wij ook van advies in andere internationale situaties. Denk hierbij aan het werken in het buitenland, de inkeerregeling, belastingaangifte en het adviseren bij remigreren of het hebben van een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Tevens dient niet over het hoofd te worden gezien dat een correcte aangifte problemen in de toekomst voorkomt. Ook dat is toegevoegde waarde in de vorm van het in de toekomst voorkomen van een nadeel.

Contact

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Zwarte Zee 100
3144 DE Maassluis
T: +31 (0)10-3033701
E: belastingadvies@jcsuurmond.nl

Algemene informatie

KvK Handelsregister: 27224918
BTW-nummer: NL 8016.36.668.B.01
Belastingconsulentennummer: 330826

Socials

 