Vacature fiscalist senior internationaal suurmond belastingadviseurs

Vacature fiscalist senior internationaal

Kom ook bij ons werken!

Interessant voor jou

  • Uren: 32-40 uur
  • Salarisindicatie: tussen €3000 en €4000 bruto (bij 40 uur)
  • Flexibele start- en eindtijd
  • Deelname aan externe trainingen

Waar wij naar zoeken

  • Je hebt 4 – 5 jaar relevante werkervaring (aangifte IB, VPB, OB opstellen jaarcijfers etc.)
  • Je bent communicatief sterk, maar ook tactvol en een goede luisteraar
  • Je kan goed met klanten omgaan en bent servicegericht
  • Je hebt uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als Engels taal in woord en geschrift
  • Je hebt respect voor normen en waarden.

Vacature fiscalist senior internationaal

Binnen ons gespecialiseerd team internationaal belastingadviseurs en accountants zijn wij op zoek naar een fiscalist senior internationaal. Jij bent op zoek naar een baan waarin jouw waarden echt goed tot hun recht komen in een internationale omgeving. Jij wil de kans grijpen om te doen waar je echt goed in bent: internationaal belastingadvies geven in complexe, uitdagende situaties. Je schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands als Engels zijn uitstekend te noemen.

De uitdaging voor jou ligt op het gebied van internationale kennis en complexe zaken, je streeft naar het halen van het allerbeste uit jezelf. Als je het belangrijk vindt om de vrijheid te krijgen een heel brede rol te bekleden en jezelf in het gebied van internationaal belastingadvies (nog) verder te gaan ontwikkelen, dan is de vacature fiscalist senior voor jou.

Vacature fiscalist bij JC Suurmond
Als actieve fiscalist senior internationaal zal je de complexere aangiften voor de IB, VPB en OB gaan opstellen, je hebt hier al enige ervaring in. Het gaat dan om aangiften voor Engelstalige expats, migratie aangiften, jaarcijfers opstellen. Verder houdt je je bezig met dossierbeheer en correspondentie met de klanten.

Jij wordt enthousiast van ingewikkelde internationale belastingsituaties en grijpt werk met beide handen aan. Je zult de fiscale expert tussen ons zijn/worden en wellicht in de toekomst junior belastingadviseurs opleiden, mocht dat een ambitie van je zijn. In de toekomst is het ook mogelijk om een expertise dienst van jezelf te ontwikkelen. Meer weten over deze spannende baan? Neem contact op!

Vacature fiscalist senior– met wie ga je werken?
Ons kantoor is meer dan 35 jaar geleden opgericht als gespecialiseerd internationaal belastingadvieskantoor. Wij zijn een hecht familiebedrijf en werken momenteel met 10 personen. Dit jaar zijn wij verhuisd naar ons prachtige, moderne nieuwe kantoor vlak aan het water (bij de nieuwe Waterweg) in Maassluis. Onze locatie is niet voor niets midden in het meest internationale gebied van Nederland.  Denk hierbij aan de haven met in- en exportbedrijven, ministeries en ambassades van alle landen en hoofdkantoren van internationale bedrijven waar expats werken en studeren.

Ons team bestaat uit gedreven, enthousiaste en leergierige collega’s en specialisten van jong en oud. Als familiekantoor bieden we een collegiale werksfeer met korte lijnen en benaderbare partners. Persoonlijke service en flexibiliteit naar de cliënt staan voorop. We zorgen voor een fijne werkomgeving en vinden het ook belangrijk om af en toe samen dingen te ondernemen als een personeelsuitje.

Is de bovenstaande vacature fiscalist jou helemaal op het lijf geschreven en wil jij kennismaken met ons team?  Stuur je CV en motivatiebrief naar Sander Suurmond: sfs@jcsuurmond.nl. Je kunt Sander ook bellen (010-3033701) of mailen als je meer wilt weten over de vacature fiscaal adviseur.

“Ik was op zoek naar een nieuwe carrière uitdaging en een recruiter heeft voorgesteld om bij J.C. Suurmond & zn Belastingadviseurs te gaan solliciteren. Ik had geen interesse om bij een familiebedrijf te solliciteren maar na 4 jaar in dienst heb ik er geen spijt van!”

– Medewerker Quifaina Kwidama –

“Ik werk al meer dan 10 jaar bij Suurmond in een zeer prettig en collegiaal team. Het werk is afwisselend en uitdagend met vrijheid voor je eigen invulling en planning.”

– Medewerker Lia van Lier –

Wie zijn Suurmond Belastingadviseurs

Al vanaf 1986 is emigreren een van de specialisaties waarin wij als internationaal belastingadviseurs cliënten bijstaan.

Naast het advies bij emigratie voorzien wij ook van advies in andere internationale situaties. Denk hierbij aan het werken in het buitenland, de inkeerregeling, belastingaangifte en het adviseren bij remigreren of het hebben van een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Tevens dient niet over het hoofd te worden gezien dat een correcte aangifte problemen in de toekomst voorkomt. Ook dat is toegevoegde waarde in de vorm van het in de toekomst voorkomen van een nadeel.

Contact

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Zwarte Zee 100
3144 DE Maassluis
T: +31 (0)10-3033701
E: belastingadvies@jcsuurmond.nl

Algemene informatie

KvK Handelsregister: 27224918
BTW-nummer: NL 8016.36.668.B.01
Belastingconsulentennummer: 330826

Socials

 