Vacature junior belastingadviseur internationaal suurmond belastingadviseurs

Vacature junior belastingadviseur internationaal  (16-24 uur)

Kom ook bij ons werken!

Interessant voor jou

  • Uren: 16-24 uur
  • Salarisindicatie: vanaf €2000 bruto (bij 40 uur)
  • Flexibele start- en eindtijd
  • Deelname aan externe trainingen

Waar wij naar zoeken

  • Je bent minimaal derdejaars binnen een fiscale opleiding op WO niveau
  • Je hebt al ervaring in aangifte IB en eventueel VPB, OB
  • Je bent communicatief sterk, maar ook tactvol en een goede luisteraar;
  • Je kan goed met klanten omgaan en bent servicegericht
  • Je hebt uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als Engels taal in woord en geschrift
  • Je hebt respect voor normen en waarden

Vacature junior belastingadviseur internationaal

Herken je jezelf hierin? Jij bent op zoek naar een uitdagende parttime baan waar jouw talenten tot hun recht komen in een internationale omgeving. Je bent bezig met jouw fiscale studie en wil graag parttime werken om kennis in de praktijk op te doen. Jij wilt jezelf kunnen ontwikkelen en doorleren op meerdere internationale vlakken. Je schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands als Engels zijn uitstekend te noemen. Of misschien heb je je studie al afgerond, dat ben je natuurlijk ook van harte welkom voor een gesprek. Indien ja, dan denken we dat jij de perfecte match voor ons zou zijn!

Jouw fiscale opleiding ga je natuurlijk met vlag en wimpel afronden, maar al de kennis die je bij ons opdoet is mooi meegenomen. Je krijgt de vrijheid een heel brede rol te bekleden en jezelf in het gebied van internationaal belastingadvies te gaan ontwikkelen.

Vacature junior belastingadviseur bij JC Suurmond
Als actieve junior belastingadviseur zul je aangiften voor de IB, VPB en OB gaan opstellen, bij voorkeur heb je hier al enige ervaring in. Het gaat dan om aangiften voor Engelstalige expats, migratie aangiften, jaarrekeningen opstellen. Verder houdt je je bezig met dossierbeheer en correspondentie met de klanten.

Jij wordt enthousiast van internationale belastingsituaties en grijpt werk met beide handen aan. Je zult al lerende de fiscale expert tussen ons worden en wellicht in de toekomst junior belastingadviseurs opleiden, mocht dat een ambitie van je zijn. Uiteraard begeleiden jouw collega’s je in het begin graag zodat je op die manier ook praktische kennis opdoet.

Vacature junior belastingadviseur : met wie ga je werken?
Ons kantoor is meer dan 35 jaar geleden opgericht als gespecialiseerd internationaal belastingadvieskantoor. Wij zijn een hecht familiebedrijf en werken momenteel met 10 personen. Dit jaar zijn wij verhuisd naar ons prachtige, moderne nieuwe kantoor vlak aan het water (bij de nieuwe Waterweg) in Maassluis. Onze locatie is niet voor niets midden in het meest internationale gebied van Nederland.  Denk hierbij aan de haven met in- en exportbedrijven, ministeries en ambassades van alle landen en hoofdkantoren van internationale bedrijven waar expats werken en studeren.

Ons team bestaat uit gedreven, enthousiaste en leergierige collega’s en specialisten van jong en oud. Als familiekantoor bieden we een collegiale werksfeer met korte lijnen en benaderbare partners. Persoonlijke service en flexibiliteit naar de cliënt staan voorop. We zorgen voor een fijne werkomgeving en vinden het ook belangrijk om af en toe samen dingen te ondernemen als een personeelsuitje.

Is de bovenstaande vacature junior belastingadviseur jou helemaal op het lijf geschreven en wil jij kennismaken met ons team?  Stuur je CV en motivatiebrief naar Sander Suurmond: sfs@jcsuurmond.nl. Je kunt Sander ook bellen (010-3033701) of mailen als je meer wilt weten over de vacature belastingadviseur.

“Ik was op zoek naar een nieuwe carrière uitdaging en een recruiter heeft voorgesteld om bij J.C. Suurmond & zn Belastingadviseurs te gaan solliciteren. Ik had geen interesse om bij een familiebedrijf te solliciteren maar na 4 jaar in dienst heb ik er geen spijt van!”

– Medewerker Quifaina Kwidama –

“Ik werk al meer dan 10 jaar bij Suurmond in een zeer prettig en collegiaal team. Het werk is afwisselend en uitdagend met vrijheid voor je eigen invulling en planning.”

– Medewerker Lia van Lier –

Wie zijn Suurmond Belastingadviseurs

Al vanaf 1986 is emigreren een van de specialisaties waarin wij als internationaal belastingadviseurs cliënten bijstaan.

Naast het advies bij emigratie voorzien wij ook van advies in andere internationale situaties. Denk hierbij aan het werken in het buitenland, de inkeerregeling, belastingaangifte en het adviseren bij remigreren of het hebben van een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Tevens dient niet over het hoofd te worden gezien dat een correcte aangifte problemen in de toekomst voorkomt. Ook dat is toegevoegde waarde in de vorm van het in de toekomst voorkomen van een nadeel.

Contact

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Zwarte Zee 100
3144 DE Maassluis
T: +31 (0)10-3033701
E: belastingadvies@jcsuurmond.nl

Algemene informatie

KvK Handelsregister: 27224918
BTW-nummer: NL 8016.36.668.B.01
Belastingconsulentennummer: 330826

Socials

 