belastingaangifte deadline suurmond internationaal aangifte

Belastingaangifte

De jaarlijkse belastingaangifte invullen kan veel vragen met zich meebrengen. Wanneer het nu gaat om welk biljet u dient in te vullen in uw situatie en of u überhaupt in Nederland aangifte moet doen. U wilt overigens geen belastingvoordelen missen en uw aangifte dient natuurlijk correct ingevuld te zijn. Daarnaast wilt u geen boetes in de toekomst opgelegd krijgen. Wilt u uw belastingaangifte uitbesteden? Klik dan hier om uw situatie aan ons voor te leggen.

Belastingaangifte adviseur

In de volgende situaties is het raadzaam om een internationaal belastingspecialist in de arm te nemen:

  • U bent naar het buitenland geëmigreerd;
  • U bent geremigreerd naar Nederland;
  • U woont in het buitenland, maar heeft nog vermogen in Nederland zoals een woning of onderneming;
  • U woont in Nederland en u heeft vermogen in het buitenland;
  • U heeft een internationale schenking of erfenis ontvangen of uw partner is overleden;
  • U bent zzp’er en bent naar het buitenland geëmigreerd.

Specialist belastingaangifte internationaal

In deze situaties kunnen wij uw belastingaangifte verzorgen en ook adviseren over de belastinggevolgen op basis van de Nederlandse en internationale belastingregels. Voor advies over het nationale belastingstelsel in een ander land, zal een plaatselijke adviseur ingeschakeld moeten worden die hiervan alle ins en outs kent. Wij beschikken over een internationaal netwerk van adviseurs, dat wij kunen raadplegen.

internationaal belastingadvies kantoor suurmond belastingadviseur aangifte hulp

Onze werkwijze

In een contactformulier of e-mail legt u allereerst uw situatie voor en stelt u de vragen die u heeft. Uw situatie wordt daarna bekeken door een van onze adviseurs. Aan de hand daarvan wordt er verdere informatie gevraagd. Ons uurtarief varieert van € 175 tot € 285 excl. 21% BTW.

Vervolgens kijkt de adviseur naar welke zaken er specifiek op uw situatie van toepassing zijn en welke verbeterpunten er zijn. Er wordt ook een adviesvoorstel gemaakt op welke onderdelen u begeleiding nodig heeft en hoe wij u van dienst kunnen zijn hierbij. 

Wij stellen u tevens op de hoogte van het aantal uren dat er naar verwachting nodig zal zijn. Dit is niet in alle gevallen nauwkeurig in te schatten, omdat wij afhankelijk zijn van beschikbare gegevens en toelichting. Bovendien zijn wij afhankelijk van de wijze waarop een inspecteur reageert op bijvoorbeeld het ingenomen standpunt. Het advies kan worden toegelicht tijdens een gesprek op kantoor of middels een video call of telefoongesprek, mocht daar behoefte aan zijn.

Belastingaangifte laten verzorgen

Het belang van het inschakelen van een internationaal belastingadviseur

Wanneer uw belastingaangifte ingediend wordt, wilt u natuurlijk zeker weten dat wat u doet belastingtechnisch correct is zodat u ‘compliant’ bent. De belastingdienst kan namelijk hoge boetes opleggen wanneer het een en ander niet goed geregeld is. Dit is minstens, zo niet belangrijker, dan het niet mislopen van belastingvoordelen. 

Met het advies van onze specialisten bent u ervan verzekerd dat u bijgestaan wordt door ervaren adviseurs die goed op de hoogte zijn van belastinggevolgen in internationale situaties.

U aangifte wordt correct en fiscaal gunstig ingevuld. Of u nu een M-biljet, C-biljet, P-biljet, F-biljet of een erf- en/of schenkbelastingaangifte moet indienen, in de meest uiteenlopende situaties kunnen wij u voorzien van volledig internationaal belastingadvies. Hierbij zullen wij naar nodig adviseurs in de betreffende buitenlanden raadplegen. 

Lees hier wetten en regels inzake de Nederlandse belastingaangifte.



“J.C. Suurmond & Zn deden hun best, geweldige service, snelle reacties en een pro actieve houding. Ik zal zeker blijven gebruik maken van hun diensten in de toekomst.”

– Belastingvoordeel bij emigratie naar VS –



“Uitstekende kennis van complexe internationale belastingzaken. Professionele en vriendelijke bediening. Redelijke vergoedingen; dit zijn mensen die de tijd voor je nemen en niet elke minuut die ze aan je besteden in rekening brengen. Zeer goede ervaring, we zullen hun diensten blijven gebruiken.”

– Han Zuidweg –



“Zeer vakkundig en persoonlijk advies gekregen. Zeker een aanrader als het om internationale belastingzaken gaat. Marcel”

– Marcel Kwarkie –

Wie zijn Suurmond Belastingadviseurs

Al vanaf 1986 is internationaal belastingadvies onze focus waarmee wij als onze cliënten graag bijstaan.

Wij voorzien ook in advies bij andere internationale situaties zoals werken in het buitenland, inkeerregeling, m-biljet en remigratie of een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Tevens dient niet over het hoofd te worden gezien dat een correcte aangifte problemen in de toekomst voorkomt. Dat bespaart tijd, geld en zorgen. Een hele belasting minder!

suurmond belastingadviseurs internationaal belastingadvies inkeerregeling belastingaangifte emigreren

Contact

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Zwarte Zee 100
3144 DE Maassluis
+31 (0)10-3033701
belastingadvies@jcsuurmond.nl

Nieuws

Nooit meer belastingtips mislopen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Algemene informatie

KvK Handelsregister: 27224918
BTW-nummer: NL 8016.36.668.B.01

Socials