Belastingaangifte

belastingaangifte

De jaarlijkse belastingaangifte is voor velen een lastige opgave, mede door complexe wijzigingen ieder jaar. Specialistische kennis is dan ook van groot belang. J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs helpt u graag om uw belastingaangifte voor 2021, 2020 en eventuele eerdere jaren, optimaal in te vullen.

Uw gehele situatie wordt tegen het licht gehouden, zodat u zeker bent van een optimale benutting van heffingskortingen, aftrekposten, vrijstellingen en toerekeningen. Hiertoe wordt uiteraard de belastingwetgeving op de voet gevolgd. Onze belastingadviseurs zorgen voor een complete afhandeling van uw aangifte inkomstenbelasting en eventueel eerdere jaren. Hierbij worden ook belastingaanslagen en andere correspondentie van de Belastingdienst gecontroleerd. Bovendien wordt er indien nodig direct bezwaar gemaakt.

Tevens krijgt u proactief belastingadvies over bijvoorbeeld wijzigingen in de eigenwoningsituatie, hypotheekrenteaftrek, mogelijkheden met zorgkosten, studiekosten, giften en andere aftrekposten. Ook behandelen wij de optimale verdeling tussen partners. Welk advies u krijgt, is afhankelijk van uw situatie.

Andere belastingaanvragen en adviezen

U kunt bij J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs behalve voor de belastingaangifte ook terecht voor andere belastingadviezen en -aanvragen, zoals over internationaal belastingadvies, de inkeerregeling, schenkingen en erfenissen. Hoe uw situatie er ook uit ziet, J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs streeft altijd de maximale besparing voor u na.